Specialist sinds 1939

Meestal binnen 24 uur geleverd

Gratis verzending vanaf โ‚ฌ 100,-

14 dagen bedenktijd

HTK-806 Handgereedschapset

 177,56

Deze set bestaat uit alle slijpmallen die u nodig hebt om messen, scharen, kloofgereedschap, grasmaaierbladen, kleine messen, bijlen, korte beitels en houtsnijgereedschap te slijpen. De perfecte set om al uw snijgereedschappen thuis of op het werk te slijpen. En om slijpmallen te bewaren.

SKU: 27932
Category:

Beschrijving

Waarom een HTK-806 Handgereedschapset?

  • Bevat alles wat u nodig heeft om uw veelgebruikte handgereedschap te slijpen op uw Tormek.
  • Handig bewaren in de TC-800 Tormek Case.
  • Bevat zes essentiรซle slijpmallen en een handige opbergruimte.

Slijp uw messen

In de HTK-806 Handgereedschapset vindt u al onze slijpmallen om de meeste messen in uw huis mee te slijpen. Deze set wordt geleverd met de KJ-45 Centrerende slijpmal voor messen, welke u kunt gebruiken om alles te slijpen van standaard keukenmessen tot messen voor buitengebruik en zelfs grasmaaierbladen. Kortom, een hele handige slijpmal!

Deze set wordt ook geleverd met de KJ-140 Brede centrerende slijpmal voor messen. De bredere klem stabiliseert de lange en buigzame snede van bijvoorbeeld een fileermes. Zo krijgt u langs de hele lemmet een egale snede en een gelijkmatige hoek, zelfs bij messen met een buigzaam lemmet, die anders moeilijk op egale wijze te slijpen zijn.

De set wordt ook geleverd met de SVM-00 Houder voor kleine messen, die gebruikt kan worden met de KJ-45 Centrerende slijpmal voor messen. Hiermee kunt u zelfs uw kleinste messen eenvoudig slijpen.

Extra informatie

Gewicht 0,01 kg