Biosynex COVID-19 Ag BSS self-test

€ 2,96
Inclusief belasting

Biosynex COVID-19 Ag BSS self-test
is een in-vitro immunochromatografische sneltest voor de kwalitatieve opsporing van SARS-CoV-2 nucleocapsid (N) proteïne-antigenen in neusuitstrijkje.
De test is ontworpen om te helpen bij de snelle diagnose van SARS-CoV-2- infecties.

Aantal

 

Veilig online bestellen

 

Snelle levering

 

14 dagen bedenktijd

Biosynex COVID-19 Ag BSS self-test (ondiepe neustest)

Antigeen zelftest COVID-19
Test voor zelfdiagnose – Goedgekeurd als ZELFTEST

COVID-19 is een acute ademhalingsziekte die wordt veroorzaakt door besmetting met SARS-CoV-2. SARS-CoV-2 behoort tot dezelfde familie als de virussen die verantwoordelijk zijn voor SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome: ernstig acuut ademhalingssyndroom).
De meest voorkomende symptomen van COVID-19 zijn koorts, vermoeidheid en droge hoest. Sommige patiënten hebben pijn, een verstopte neus, een loopneus, keelpijn, diarree en/of verlies van reuk en smaak.
Deze symptomen zijn doorgaans licht en ontwikkelen zich geleidelijk. Sommige mensen worden besmet, maar vertonen geen symptomen.
De meeste mensen (ongeveer 80%) herstellen van de ziekte zonder in het ziekenhuis te hoeven worden opgenomen.
De ziekte kan van persoon op persoon worden overgedragen via kleine druppeltjes die uit de mond of neus komen van iemand met SARS-Cov-2 wanneer deze persoon hoest of niest.
Vaak wordt de ziekte overgedragen doordat mensen hun gezicht aanraken met besmette handen.
De handen kunnen namelijk worden besmet door contact met oppervlakken waarop zich het virus bevindt. De geschatte incubatietijd van SARS-CoV-2 varieert van 1 tot 14 dagen.

Beoogd gebruik
Biosynex COVID-19 Ag BSS self-test is een in-vitro immunochromatografische sneltest voor de kwalitatieve opsporing van SARS-CoV-2 nucleocapsid (N) proteïne-antigenen in neusuitstrijkje.
De test is ontworpen om te helpen bij de snelle diagnose van SARS-CoV-2- infecties. De test is een kwalitatieve immunochromatografische sneltest die gebruik maakt van zeer gevoelige monoklonale antilichamen om het nucleocapsid (N)-eiwit van SARS-CoV-2 op te sporen.
Met deze zelfdiagnosetest kunt u er achterkomen of u besmet bent met het virus dat verantwoordelijk is voor COVID-19.
Deze test mag alleen worden gebruikt bij volwassenen of onder toezicht van een volwassene indien deze op een kind wordt uitgevoerd.
Een negatieve uitslag van de Biosynex COVID-19 Ag BSS zelftest, sluit besmetting met COVID-19 niet uit. Bij symptomen die doen denken aan COVID-19 moet een negatieve uitslag worden geverifieerd door een laboratoriumtest.

Advies voor monsterafname
• Was de handen voor elke test om het risico van handbesmetting te verminderen.
• Voor nauwkeurige resultaten mogen geen monsters worden gebruikt die te stroperig zijn of zichtbaar bloed bevatten. Snuit je neus om overtollig slijm te verwijderen voor de test.

Inhoud

  • Aluminium zakje met:
    – Testcassette
    – Droogmiddel (wegwerpbaar)
  • Buisje met verdunningsmiddel voorgevuld
  • Druppelaar
  • Wattenstaafje CE0197

No customer reviews for the moment.