Specialist sinds 1939

Meestal binnen 24 uur geleverd

Gratis verzending vanaf โ‚ฌ 100,-

14 dagen bedenktijd

Gardena Sileno+ robotmaaier R160Li

 1.916,51

Gardena Sileno+ robotmaaier R160Li

SKU: 04055-66.000.00
Category:

Beschrijving

Grasmaaien kan zo eenvoudig zijn! De Gardena Sileno+ houdt uw gazon strak en gezond terwijl u kan genieten van meer vrije tijd. Dankzij het SensorCut systeem maait de robotmaaier zonder strepen en zorgt voor een perfect onderhouden gazon. Hij is zo stil dat je hem bijna niet hoort maaien en keert zelfstandig terug naar zijn laadstation. De maaitijden zijn eenvoudig aanpasbaar. Zo werkt de robotmaaier enkel wanneer u dat wenst. Hij bepaalt zelf hoe vaak er gemaaid moet worden, dankzij het SensorControl systeem past hij de maaifrequentie aan de groei intensiteit van het gras aan. De Gardena Sileno+ is geschikt voor grasoppervlakken tot 1600mยฒ en kan, dankzij zijn krachtige vierwielaandrijving, oneven terreinen en hellingen tot 35% aan.
Een perfect onderhouden gazon:

De scherpe messen maaien het gras netjes. En, dankzij het SensorCut system, laat de Gardena SILENO+ robotmaaier geen strepen op het gazon. De maaihoogte kan eenvoudig en zonder gereedschap aangepast worden.

Ontspannen en genieten:

Uw robotmaaier zal zich bezighouden met het gazon snijden kant van de zaak. Het fijne maaiafval valt op het gazon als natuurlijke meststof. Dit bevordert een goede groei en bespaart kostbare tijd waarin tijd is voor leukere dingen.

Betrouwbaar:

De Gardena Sileno+ beschikt over een EasyPassage functie. Hierdoor kan de machine opereren in nauwe doorgangen en laat geen sporen achter. De hoogwaardige kunstof kap kan wel tegen een stootje en beschermd te maaier. Ook in regen en slecht weer zal de maaier zijn werk doen.

Specifiek voordeel:

De Gardena Sileno+ denkt zelf. Hij is uitgerust met SensorControl technologie welke zelf detecteert of het gras vaker, of juist minder vaak gemaaid moet worden.

Hoog veiligheidsniveau:

De hoog gevoelige bots sensoren en de begeleidingsdraad zorgen dat de robotmaaier zonder probleem alle obstakels in de tuin aankan. Wanneer de robotmaaier opgetild wordt, stoppen de messen onmiddellijk, en zijn dus zo uiterst v

Extra informatie

Gewicht 1 kg