Specialist sinds 1939

Meestal binnen 24 uur geleverd

Gratis verzending vanaf โ‚ฌ 100,-

14 dagen bedenktijd

Gardena Sileno+ 1600 smart robotmaaier

 2.030,25

Gardena Sileno+ 1600 smart robotmaaier

SKU: 19064-66
Category:

Beschrijving

Gazononderhoud kan heel eenvoudig zijn! De Gardena smart Sileno+ houdt de grashalmen nauwkeurig op lengte en u kunt genieten van uw vrije tijd. Dankzij het SensorCut systeem maait de robotmaaier streeploos en zorgt voor een perfect onderhouden gazon. Hij werkt zo stil dat het nauwelijks hoorbaar is en keert zelfstandig terug naar zijn laadstation. De maaitijden kunnen makkelijk ingesteld worden via de smart App en afgestemd worden op de sproeitijden van de smart WaterControl. De robotmaaier werkt alleen wanneer u dat wilt. Hij bepaalt zelf hoe vaak hij maait, dankzij een geรฏntegreerde sensor die de grasgroei registreert. De smart Sileno+ is geschikt voor gazons tot 1600 mยฒ en dankzij de krachtige achterwielaandrijving zelfs in staat om op oneffen ondergrond en op hellingen tot 35 % te maaien.

De smart Gateway vormt het hart van het systeem en verzorgt de draadloze netwerk communicatie tussen alle smart apparaten en de smart App. De gateway kan opvallend in huis geplaatst worden en maakt gebruikt van de bestaande router om verbinding te maken met internet.

Grote complexe oppervlakken zijn geen probleem voor de Gardena smart Sileno. Deze robotmaaier kan grote complexe gazons aan en maait ze volledig automatisch, op een betrouwbare manier en zonder strepen.

De robotmaaier is beveiligd tegen diefstal met een alarm en een PIN code.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 510 × 250 cm