Specialist sinds 1939

Meestal binnen 24 uur geleverd

Gratis verzending vanaf โ‚ฌ 100,-

14 dagen bedenktijd

Accu pijpschuurmachine RBS/A

 159,00

Nieuw accuapparaat made in Europe. Perfect voor de VA-relingen- en buisbouw.Voor perfecte oppervlakken zonder tijdrovend nabewerken met de hand. Ideaal voor werkzaamheden ook in de VA-Gelukbouw- en buisbouw. Hoogwaardige 10,8 V Li-ion-accu met 2,6 Ah voor een prestatievermogen dat met onze door het lichtnet verbonden apparaten vergelijkbaar is. Met รฉรฉn acculading kunt u ook bij…

Category:

Beschrijving

Nieuw accuapparaat made in Europe. Perfect voor de VA-relingen- en buisbouw.

Voor perfecte oppervlakken zonder tijdrovend nabewerken met de hand. Ideaal voor werkzaamheden ook in de VA-Gelukbouw- en buisbouw.

  • Hoogwaardige 10,8 V Li-ion-accu met 2,6 Ah voor een prestatievermogen dat met onze door het lichtnet verbonden apparaten vergelijkbaar is.
  • Met รฉรฉn acculading kunt u ook bij krachtig gebruik minimaal 30 minuten werken. Niemand haalt meer in deze vermogensklasse!
  • Overbrengingskop van aluminium persgietwerk. Hoofdbehuizing van glasvezelversterkt POLYAMIDE met zachte componenten in het greepbereik.
  • Alle apparaten met een uitgebalanceerde DC-speciale motor: Krachtig doortrekkende, stille en lange levensduur.



Met traploze elektronische toerentalregeling voor constant toerental ook bij hoge aandrukkracht. De schuurarm kan met een druk op de knop tot 60ยฐ worden gebogen. Schoon werken mogelijk door afzuigaansluiting met adapter voor stofzuiger. Incl. 4 schuurbanden (2x K 80, 2x K 180) en 2 satijnbanden. Tot de leveringsomvang behoren Li-ion-accu Li/A2 (10,8 V) en accu-snellader LG/A.

Technische gegevens:
10,8 V DC. Schuurband 10 x 330 mm. Beschikbare schuuroppervlakte ca. 10 x 50 mm en 10 x 70 mm. Bandsnelheid 200 – 700 m/min. Gewicht ca. 900 g (incl. accu).ย 

Wordt geleverd zonder accu in doos