Specialist sinds 1939

Meestal binnen 24 uur geleverd

Gratis verzending vanaf โ‚ฌ 100,-

14 dagen bedenktijd

Accu lamellenschuurder WAS/A

 229,00

Nieuw accuapparaat made in Europe. Voor professioneel gebruik. Slank, beresterk en beet! Voor perfecte afwerking van oppervlakken, ook wanneer het krap wordt. Voor het schuren, borstelen, satineren, maar ook reinigen van staal, non-ferro metaal en in het bijzonder roestvrij staal. Hoogwaardige 10,8 V Li-ion-accu met 2,6 Ah voor een prestatievermogen dat met onze door het…

SKU: 29825
Category:

Beschrijving

Nieuw accuapparaat made in Europe. Voor professioneel gebruik. Slank, beresterk en beet!

Voor perfecte afwerking van oppervlakken, ook wanneer het krap wordt. Voor het schuren, borstelen, satineren, maar ook reinigen van staal, non-ferro metaal en in het bijzonder roestvrij staal.

  • Hoogwaardige 10,8 V Li-ion-accu met 2,6 Ah voor een prestatievermogen dat met onze door het lichtnet verbonden apparaten vergelijkbaar is.
  • Met รฉรฉn acculading kunt u ook bij krachtig gebruik minimaal 30 minuten werken. Niemand haalt meer in deze vermogensklasse!
  • Overbrengingskop van aluminium persgietwerk. Hoofdbehuizing van glasvezelversterkt POLYAMIDE met zachte componenten in het greepbereik.
  • Alle apparaten met een uitgebalanceerde DC-speciale motor: Krachtig doortrekkende, stille en lange levensduur.

Compacte schuurmopwals (ร˜ 50 x 30 mm). Traploze elektronische toerentalregeling voor constant toerental ook bij hoge aandrukkracht. Tot de leveringsomvang behoren Li-ion-accu Li/A2 (10,8 V) en accu-snellader LG/A. Met satijnroller โ€žmediumโ€ en elk een schuurmopwals K 120 en K 240.

Technische gegevens:
10,8 V DC. Satineerwals en schuurmopwals ร˜ 50 mm, breedte 30 mm. Toerentalbereik 1.100 – 2.600/min. Lengte 305 mm. Gewicht ca. 1.000 g (incl. accu).ย 

De accuwalsschuurmachine WAS/A met complete uitrusting is verpakt in een praktische, fraaie en superstabiele kunststof koffer van hoogwaardig PP. Een sticker aan de zijkant definieert de inhoud.

Tot de leveringsomvang behoren Li-ion-accu Li/A (10,8V) en accu-snellader LG/A. Met satijnroller โ€žmediumโ€ en elk een schuurmopwals K 120 en K 240.