Specialist sinds 1939

Meestal binnen 24 uur geleverd

Gratis verzending vanaf โ‚ฌ 100,-

14 dagen bedenktijd

DE-250 Diamantslijpwiel Extra Fijn Korrelgrootte is 1200

 296,75

Diamanten slijpwiel voor de Tormek T-8. De Tormek DE-250 Diamond Wheel Extra Fine is een diamanten slijpwiel dat zorgt voor een extra fijne afwerking. Het is bijzonder geschikt voor houtsnijgereedschappen en messen wanneer er maar weinig staal hoeft te worden verwijderd. Het heeft een korrelgrootte van 1200.

SKU: 27413
Category:

Beschrijving

Waarom DE-250 Diamond Wheel Extra Fine?

  • Diamantslijpwiel voor de Tormek T-8.
  • Zorgt voor een extra gladde afwerking van het oppervlak.
  • Constante vorm, behoudt altijd dezelfde diameter.
  • Slijpt alle soorten staal plus keramiek.
  • Geschikt om aan de vlakke zijde van het slijpwiel te slijpen voor een volledig vlakke afschuining.
  • Uitzonderlijke duurzaamheid met het hardste slijpmiddel ter wereld: diamant.

Slijpt alle materialen

Met dit diamantslijpwiel kunt u alle soorten materialen slijpen, waaronder staal, keramiek en hardmetaal. De DE-250 Diamond Wheel Extra Fine past op de Tormek T-8 Original, Tormek T-8 Custom, Tormek T-7 en oudere Tormek-modellen met een slijpwiel van 250 mm in doorsnee.

De DE-250 Diamond Wheel Extra Fine is vooral populair onder houtbewerkers en anderen voor wie een spiegelgladde afwerking van de snede erg belangrijk is. Als u uw gereedschap een nieuwe snede moet geven, kunt u dat het beste eerst op een ander slijpwiel doen en vervolgens uw DE-250 Diamond Wheel Extra Fine gebruiken voor de uiteindelijke afwerking.

Maakt repeterend slijpwerk makkelijker

Alle diamantslijpwielen van Tormek zijn uitzonderlijk slijtvast en hebben een consistent slijpvermogen. Daardoor blijven ze rond en vlak met behoud van de volledige diameter. Het instellen van de slijpmal en het slijpen verlopen gemakkelijker. Gebruikers die vaak hetzelfde gereedschap slijpen, kunnen er dan ook veel baat bij hebben.