Specialist sinds 1939

Meestal binnen 24 uur geleverd

Gratis verzending vanaf โ‚ฌ 100,-

14 dagen bedenktijd

Gardena accu robotmaaier R70 Li-Ion

 1.467,23

Gardena accu robotmaaier R70 Li-Ion

SKU: R70
Category:

Beschrijving

Snoerloos maaien met precisie, zoals met een schaar – bijzonder lichtlopend, fluisterstil en krachtbesparend. Dankzij de onregelmatige bewegingspatronen maait de robotmaaier een grasveld tot een maximum van 700 mยฒ – effectief, betrouwbaar en zonder strepen of spoorvorming.

De robotmaaier rijdt zelf naar het oplaadstation voor nieuwe energie. De begrenzingskabel bakent het maaiterrein af, waardoor de maaier altijd binnen het maaigebied blijft. De vlijmscherpe mesjes snijden het gras altijd minimaal en laat zo een mulchlaagje achter op het gazon (natuurlijke meststof). Met een draaiknop kan de maaihoogte van 2 tot 5 cm eenvoudig ingesteld worden. De robotmaaier kan binnen het maaigebied een hellingspercentage van maximaal 25% aan en heeft een snijwijdte van 170 mm.

Het programmeren gaat ongelooflijk eenvoudig en snel. Verschillende maaimomenten (tijden en dagen) kunnen ingesteld worden met de duidelijke display. Duidelijke, intuรฏtieve bediening en eenvoudig te volgen menunavigatie. Na het programmeren werkt  de robotmaaier geheel zelfstandig op de ingestelde tijden, zelfs wanneer het regent. De krachtige en makkelijk te onderhouden lithium-ion 18 V / 1,6 Ah accu zorgt voor een betrouwbare en energiezuinige werking. Werkt heel stil en zonder uitstoot.

De hypergevoelige sensoren en de begrenzingskabel helpen om obstakels te herkenen en er langs te rijden. Meerdere veiligheidssensoren, maar ook de grote ruimte tussen de behuizing en de maaimessen geven een extra veiligheid garantie voor mens en dier. Wanneer bijvoorbeeld de maaier opgetild wordt, stoppen de messen onmiddellijk om blessures te voorkomen. De robotmaaier kan ook op elk moment gestopt worden door de grote, gemakkelijk toegankelijke stopknop.

Extra informatie

Gewicht 1 kg