Specialist sinds 1939

Meestal binnen 24 uur geleverd

Gratis verzending vanaf โ‚ฌ 100,-

14 dagen bedenktijd

LA-145 Lederen Wetschijven

 45,60

De LA-145 Lederen wetschijf wordt altijd gebruikt met PA-70 Wetpasta. De lederen wetschijf verwijdert voorzichtig de bramen die tijdens het slijpen zijn ontstaan en polijst uw snede. Zo krijgt u het scherpste resultaat met een duurzame rand. Hij wordt ook gebruikt voor routinematig onderhoud om gereedschap snel scherp te maken zonder een nieuwe snede te…

SKU: 27622
Category: ,

Beschrijving

Waarom een LA-145 Lederen wetschijf?

  • Polijst de snede en ontbraamt de rand.
  • Onderhoudt uw gereedschappen tussen slijpbeurten door.
  • Kwaliteitsrundleer dat vele jaren meegaat.
  • Past op de Tormek T-4, Tormek T-3 en oudere modellen met een wetschijf van 145 mm in doorsnee en een breedte van 26 mm.

Herstelt de rand tussen slijpbeurten

De LA-145 Lederen wetschijf wordt gebruikt met PA-70 Wetpasta. Door uw gereedschap na het slijpen te wetten met de lederen wetschijf worden uw snijgereedschappen zo scherp mogelijk. Wetten verbetert de duurzaamheid van de rand en is uitstekend voor onderhoud. Tussen slijpbeurten door kunt u de rand van uw gereedschap snel en eenvoudig opnieuw uitlijnen tegen de lederen wetschijf. Impregneer een nieuwe wetschijf met lichte machineolie voordat u de wetpasta aanbrengt. Dan gaat de schijf langer mee en krijgt u de beste resultaten.

Met plantaardige producten gelooid kwaliteitsleer

Het leer van de LA-145 Lederen wetschijf komt van de gerenommeerde leerlooierij Tรคrnsjรถ Garveri in Zweden. Dit bedrijf looit en bewerkt al meer dan 140 jaar leer en is vandaag de dag een van de weinige looierijen dat zijn leer volledig looit met natuurlijke plantaardige producten. Het leer van de lederen wetschijven van Tormek is niet alleen milieuvriendelijk maar ook van de hoogste kwaliteit.