Specialist sinds 1939

Meestal binnen 24 uur geleverd

Gratis verzending vanaf โ‚ฌ 100,-

14 dagen bedenktijd

Gradatiesteen SP-650

 25,56

Met de SP-650 Gradatiesteen kunt u de slijpeigenschappen van uw originele slijpsteen of Blackstone Silicon aanpassen. Deze slijpstenen hebben aanpasbare slijpeigenschappen die qua korrelgrootte variรซren van 220 tot 1000. De fijne kant van de gradatiesteen is bedoeld voor fijn slijpen. De ruwe kant wordt gebruikt om de slijpsteen te onderhouden en de korrelgrootte weer terug…

SKU: 27670
Category:

Beschrijving

Waarom SP-650 Gradatiesteen?

  • Pas de korrelgrootte van uw slijpsteen aan om te zorgen voor een korrelgrootte tussen 220 en 1000.
  • Werkt met uw originele slijpsteen en de SB-250 Blackstone Silicon.
  • U kunt de fijne kant gebruiken om uw Japanese Waterstone schoon te maken.
  • Eenvoudig in gebruik, druk gewoon tegen de slijpsteen aan.
  • Past op de Tormek T-8, Tormek T-4 en oudere modellen.

Fijn slijpen of veel materiaal verwijderen

Met de SP-650 Gradatiesteen kunt u de eigenschappen van uw slijpsteen aanpassen, zodat de korrelgrootte tussen 220 en 1000 is. Als u de steen wilt aanpassen om fijner te slijpen, drukt u de fijne kant van de SP-650 Gradatiesteen tegen het oppervlak van de slijpsteen terwijl de machine draait. Het oppervlak van de slijpsteen zal veranderen en u kunt fijner slijpen.

Als u effectiever materiaal wilt verwijderen en ruwer wilt slijpen moet u de oorspronkelijke korrelgrootte van de slijpsteen herstellen. Dit doet u door de ruwe kant van de gradatiesteen een paar seconden tegen de slijpsteen aan te drukken terwijl deze draait, totdat u ziet of voelt dat het oppervlak van de slijpsteen verandert. U hoort ook dat het geluid verandert naarmate u de gradatie verder uitvoert.

Extra informatie

Gewicht 0,01 kg