Specialist sinds 1939

Meestal binnen 24 uur geleverd

Gratis verzending vanaf โ‚ฌ 100,-

14 dagen bedenktijd

TTS-100 Hoekinstelmal voor houtdraaibeitels

 23,96

De TTS-100 Hoekinstelmal voor houtdraaibeitels is cruciaal voor het efficiรซnt slijpen van verschillende houtdraaigereedschappen. Hiermee kunt u in luttele seconden de exacte vorm en hoek van de rand namaken van kom- en spindelgutsen en van vlakke en ovale houtdraaibeitels met een rechte of een gebogen rand. Gebruikt om de SVD-186 R Slijpmal voor gutsen en…

SKU: 27902
Category:

Beschrijving

Waarom TTS-100 Hoekinstelmal voor houtdraaibeitels?

  • Gemakkelijk instellen voor het slijpen van houtdraaigereedschappen.
  • Telkens exact nauwkeurig op dezelfde manier slijpen.
  • Eenvoudig te gebruiken.
  • Gebruikt met de SVD-186 R Slijpmal voor gutsen en SVS-50 Multi slijpmal.
  • Past op de Tormek T-8, Tormek T-4 en oudere modellen

Exact herhalen

Met de TTS-100 Hoekinstelmal voor houtdraaibeitels kunt u de exacte slijphoek van de meeste houtdraaigereedschappen heel eenvoudig herhalen als u de profielen eenmaal kent. Het kost maar een paar minuten en daarna werkt het slijpproces veel sneller.

De TTS-100 Hoekinstelmal voor houtdraaibeitels werkt onafhankelijk van de diameter van het slijpwiel. U krijgt altijd dezelfde snedehoek, zelfs als uw slijpsteen op den duur slijt en kleiner wordt. U kunt de hoekinstelmal voor houtdraaibeitels ook gebruiken om de snedehoek op de wetschijf in te stellen.

Eenvoudig in te stellen met profiellabels

Er zijn drie factoren die de vorm van een houtdraaiguts of -beitel beรฏnvloeden: de instelling van de slijpmal, het uitsteken van het gereedschap in de slijpmal en de afstand tot de slijpsteen. Met de TTS-100 Hoekinstelmal voor houtdraaibeitels kunt u deze eenvoudig instellen en herhalen om de vorm en snedehoek van het gereedschap nauwkeurig te herhalen.

Om de hoek en het profiel van het gereedschap eenvoudig te herhalen, kunt u gebruikmaken van de bijgeleverde PL-01 Profiellabels. Hier schrijft u uw instellingen op voor de volgende slijpbeurt. U krijgt ook een handleiding met daarin de meest gebruikte profielen en instructies hoe u de slijpmal kunt instellen met de TTS-100 Hoekinstelmal voor houtdraaibeitels om deze profielen te slijpen.

Extra informatie

Gewicht 0,01 kg