Specialist sinds 1939

Meestal binnen 24 uur geleverd

Gratis verzending vanaf โ‚ฌ 100,-

14 dagen bedenktijd

SVP-80 Tormek slijphulpstuk voor HSS freesmessen

 172,76

Het hulpstuk bevat een behuizing, een mes houder (2), een extra universele geleider (3), met fijn afstellers (4) en twee holle pinnen (5) en (6) voor met mes houder.De behuizing steunt op de extra universele geleider en op de originele universele geleider van de machine. De behuizing kan worden bevestigd met de schroef (7). Een…

SKU: 27505
Category:

Beschrijving

Het hulpstuk bevat een behuizing, een mes houder (2), een extra universele geleider (3), met fijn afstellers (4) en twee holle pinnen (5) en (6) voor met mes houder.
De behuizing steunt op de extra universele geleider en op de originele universele geleider van de machine.

De behuizing kan worden bevestigd met de schroef (7). Een arm welke wordt vastgezet door hendel (9) stabiliseert het hulpstuk.
Het profielmes wordt geplaatst op de twee holle pinnen op de mes houder. De magneet (13) houd het mes op zijn plek. De mal beschikt over verschillende mes standaarden. Twee paar pinnen ร˜4 en ร˜5 mm worden met het hulpstuk meegeleverd.
De mes houder (2) beweegt over het PTFE oppervlakte van de behuizing (basis) (1). Met de schroef op de universele geleider kan de slijpdiepte worden ingesteld.

Extra informatie

Gewicht 0,01 kg