Specialist sinds 1939

Meestal binnen 24 uur geleverd

Gratis verzending vanaf โ‚ฌ 100,-

14 dagen bedenktijd

T4 Tormek Natslijpmachine

 449,00

Opgenomen vermogen: 120 Watt Voltage: 230 Volt Slijpsteen: ร˜ 200 x 40 mm, asgat: ร˜ 12 mm; korrel 220 Wetschijf: ร˜ 145 x 26 mm Afmetingen: L230 x B200 x H260 mm Gewicht: 8,0 kg Draaitijd: maximaal 30 minuten per uur Materiaal: massieve bovenplaat van gegoten zink en een kunststof behuizing. De Tormek T-4 natslijpmachine…

Beschrijving

Waarom de Tormek T-4 Original?

  • Compact watergekoeld slijpsysteem dat al uw snijgereedschappen scherp maakt
  • Watergekoeld slijpen zonder risico op oververhitting van het staal
  • Exacte replicatie: slijp uw gereedschap met onovertroffen precisie
  • Efficiรซnte slijpsteen met instelbare eigenschappen die overeenkomen met korrel 220 tot 1000
  • Robuust gegoten bovendeel van zinklegering met gepatenteerde houders voor nauwkeurig slijpen en volledige controle
  • Onderhoudsvrije industriรซle motor (AC) met minimaal snelheidsverlies, zelfs niet bij zware belasting
  • 8 jaar garantie: 5 jaar + 3 jaar bij online registratie (voor particulier gebruik)
  • Uniek aandrijfsysteem met rubberen RKX18 aandrijfwielen
  • Roestvrijstalen as met composiet EzyLock om slijpwielen eenvoudig te kunnen vervangen

Precisie van wereldklasse

De Tormek T-4 Original heeft een compact ontwerp, maar biedt dezelfde precisie en stabiliteit als onze grotere modellen. Essentiรซle functies zoals de motor en hoofdas zijn in het gegoten zinken bovendeel opgenomen waarin ook de houders voor de gepatenteerde universele steun zijn geรฏntegreerd. Dit ontwerp biedt een onovertroffen nauwkeurigheid van de universele steun waarover alle slijpmallen en accessoires worden geleidt.

Compact en veelzijdig

Net als de grotere machinemodellen is de Tormek T-4 Original uitgerust met Tormeks originele slijpsteen. De modellen verschillen door de grootte van de slijpstenen. Tormeks SG-200 Originele slijpsteen is geoptimaliseerd voor zowel een efficiรซnte staalverwijdering, een mooie afwerking als een lange levensduur. Met de SP-650 Gradatiesteen die bij de machine wordt geleverd, kunt u het korrel 220 oppervlak van de slijpsteen aanpassen naar een oppervlak gelijkwaardig aan korrel 1000, waardoor รฉรฉn enkele slijpsteen meerdere functies kan hebben.

Houdt alle gereedschappen scherp

De Tormek T-4 Original is ideaal voor het slijpen van beitels, messen, scharen en kleinere gereedschappen zoals houtsnijgereedschappen. De machine is ook geschikt voor houtdraaigereedschappen en boren. We raden aan om een van de grotere modellen van Tormek te gebruiken voor het slijpen van schaafmessen en profielfreesmessen. Houd er rekening mee dat sommige soorten houtdraaigutsen niet met de SVD-186 R Slijpmal voor gutsen op de lederen wetschijf kunnen worden gewet vanwege het compacte ontwerp van de Tormek T-4 Original. Dergelijke gereedschappen kunnen in plaats daarvan uit de vrije hand worden gewet.

Extra informatie

Gewicht 0,01 kg